Botox, waarom niet?

Het lijkt altijd zo’n taboe te zijn in onze maatschappij. Maar dat hoeft het niet te zijn. We maken ons altijd wel een druk om een rimpeltje maar niet iedereen stoort zich eraan. Sommige mensen storen zich daar wel aan en dan hebben zij de mogelijkheid om er iets aan te laten doen. Botox kan eigenlijk op heel veel plekken.

We hebben iemand gesproken die botox heeft gedaan en die er erg tevreden mee is. Jaimy vertelt dat ze vanaf een jonge leeftijd al rimpels op haar voorhoofd had. Dit is natuurlijk genetisch bepaald en daar kon zij niet mee leven. Ze werd er al snel mee gepest op de middelbare school en wist niet wat ze er mee moest. Tot het moment dat ze 23 was en over botox hoorde. Ze had resultaten van andere mensen gezien en ze kon haar ogen niet geloven. Dit wilde ze zelf ook. Ze heeft nu botox in haar voorhoofd en de rimpels zijn ze goed als verdwenen. Ze hoeft zich nu niet meer onzeker te voelen en kan weer gelukkig door het leven.

Alleen jouw mening telt

Er zijn mensen die er een mening over hebben en dat alles natuurlijk hoort te zijn. Maar wie zijn deze mensen om daar iets van te zeggen. Je bent verantwoordelijk voor jezelf en de enige waarvoor je moet zorgen je hele leven. Het is dus belangrijk dat je niet onzeker wordt door deze meningen en oordelen. Iedereen mag zijn wie die is dus een botoxje meer of minder maakt ook niks uit.

Het is echter wel belangrijk dat je blij bent met jezelf. Door sommige ervaringen kan je je onzekerder voelen en als botox in dit geval helpt, wie houdt je houdt je dan tegen. Luisteren naar jezelf is het belangrijkste.

Op onze website vind je nog meer leuke blogs, neem daarom even een kijkje hier.